Топ оферти

 
'

Промо цени - Хотели в Дубай!

Най-ниски цени и голямо разнообразие на хотели в Дубай!

'

НОВА ГОДИНА 2015

Празнични пакетни цени за хотели в България и чужбина!

ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ - самолет

Богат избор на възможности за почивка в Турските курорти на Средиземно море - Анталия, Бодрум, Мармарис, Ку ...


Адрес:
Бул. Евлоги и Христо Георгиеви 80, ап. 1
1124 София
тел/ факс +359-2-979 0330

   
EN   FR   BG

За нас !

  Акрос Юръп ООД е лицензиран туроператор и туристически агент /лиценз 05375/ със седалище в София. Член е на Българската Асоциация на Туристическите Агенции /БАТА/. Ние сме екип от млади хора с богат опит, туристическо образование, множество квалификации и страст към своята професия и пътуването. Акрос Юръп се специализира в бизнес-туризма: бизнес-пътувания, конгресни мероприятия, семинари и тийм-билдинг за корпоративни български и чуждестранни клиенти. Организираме екскурзии и почивки в страната и чужбина, хотелски резервации, балнеолечение, ваканции на море и планина, уикендови пътувания, маршрути по специални интереси, инсентив пътувания и др. .

  Пътувайте с Акрос Юръп!

 Ние вярваме, че всеки клиент заслужава най-доброто обслужване: да избере варианта, който отговаря на неговите изисквания, при гарантирана конкурентна цена и професионален съвет, да получи необходимата информация, да има сигурността че във всеки един момент от пътуването ще има подръжката на своята туристическа агенция, да се завърне у дома зареден с много положителни емоции от ваканцията или бизнес-срещите си. Ние сме убедени, че в състезанието, наречено Конкуренция, финиш не съществува. Добре дошли при нас, ще се радваме да бъдете наши клиенти!

Топ дестинации

Галерия

България

  Разположена в Югоизточна Европа, на крастопътя на 3 континента, България е истинско съкровище което трябва да бъде открито: красива и девствена природа, самобитни традиции, изкуство, хилядолетна история...

хотели

турове

Турция

  Турция: държава, където на 2 континента Изтокът среща Запада. Комбинация от природни красоти и културата на стари цивилизации, даваща на туристите възможност да я опознаят, наслаждавайки се на престоя си.

хотели

турове

Република Чехия

  Разположена на кръстопътя на Европа, Чехия привлича ежегодно милиони туристи. Столицата й "Златна Прага", предлага на своите посетители неповторима атмосфера създадена от величествените църкви и замъци.

хотели

турове

Австрия

  Австрия е една от най-известните дестинации в Централна Европа благодарение на културното си наследство и живописните пейзажи на Алпите. Родина на Моцарт и Бетховен, на виенския валс и виенското колело тя очарова със своята история и традиции.

хотели

турове

Гърция

  Гърция: Атина, Солун, Метеора, Халкидики, острови, острови, острови… лазурносиньо море, легенди, история, митове, таверни край плажа и музика, и още толкова много неща, които чакат да бъдат открити и преживяни!

хотели

турове

Русия

  Москва и Санкт Петербург: два от най-красивите градове в света, считани за символи на Русия и притежаващи невероятни исторически, архитектурни и културни ценности.

хотели

турове